Vergunninghouders
Vergunninghouders zijn de organisaties die een vergunning hebben van het Ministerie van Veiligheid en Justitie om te bemiddelen bij interlandelijke adoptie. Hier vind je de adresgegevens van alle vergunninghouders en een overzicht van de landen waarvoor zij bemiddelen.

Positive Kids
Positive Kids is een sectie binnen de Hiv Vereniging Nederland die zich richt op gezinnen en kinderen met hiv.
"Wij zetten ons in voor gezinnen die leven met hiv. Gezinnen waarin één of meerdere kinderen en/of ouders leven met hiv. Positive Kids is er dus ook voor de broertjes of zusjes die geen hiv hebben. Immers: hiv binnen het gezin heeft gevolgen voor de hele familie."
Lees hier verder.

The Young Ones
Een andere sectie binnen de Hiv Vereniging en vooral ondersteund door kinder-hiv-consulenten is The Young Ones. "Een groep jongeren van 11 tot en met 21 jaar. Al deze jongeren hebben hiv en worden gezien in een van de kinder hiv-behandelcentra (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen). Inmiddels houden de kinder-hiv-consulenten zich intensief bezig met deze leuke, enthousiaste groep! Elk jaar worden er activiteiten georganiseerd, van een weekend met z’n allen op stap tot een week weg naar het buitenland!" Lees hier verder.

 

Contact

Adoptie
020 - 689 25 77
op ma, di, do
14.00 – 22.00 uur

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen