HibBorrel2017 200In Rotterdam organiseren we elke twee maanden borrelavonden voor mensen met hiv. Ook partners, direct betrokkenen en hulpverleners zijn welkom.

De avonden staan in het teken van ontmoeting. We willen graag een plek bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om in een ontspannen sfeer nieuwe vrienden te maken, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Onze avonden worden bezocht door mensen met verschillende achtergronden, hiv komt immers voor bij mannen en vrouwen van alle geaardheden, culturen en leeftijden.

De toegang is gratis - aanmelden is niet nodig. Nieuwkomers krijgen een gratis welkomstdrankje.
Data in 2017: 31 maart, 26 mei, 21 juli, 22 september (tijdens de Rotterdam Pride), 24 november (aftrap activiteitenweek t.b.v. Wereld Aids Dag R'dam)
Aanvang: 20:30 uur - Locatie Café: Schiedamsesingel 173, 3012 BB Rotterdam
Informatie: .

Verder kunnen mensen aangeven als ze b.v iets (wat hiv gerelateerd is) willen vertellen of promoten tijdens de avond, er wordt dan 10 minuten ter beschikking gesteld om hierover te vertellen. WIl je iets melden neem dan contact op via .

Publieke pagina op Facebook 
Onze Facebook-pagina is de plaats waar je altijd de laatste informatie over de eerstvolgende borrel en aanverwante zaken kunt volgen. Als je het niet prettig vindt om deze pagina leuk te vinden ("like"), kun je deze pagina gewoon blijven volgen of af en toe bezoeken via de link: www.facebook.com/HivBorrelRotterdam 

Geheime groep op Facebook
Als je wat meer interactie wilt met andere hiv-borrelbezoekers, kun je ook lid worden van onze geheime Facebook groep. Je normale Facebookvrienden en anderen kunnen niet zien dat deze groep bestaat. En al je berichten en likes zijn alleen zichtbaar voor jou en de andere leden van de groep. Omdat de groep geheim is, is aanmelden voor lidmaatschap alleen mogelijk via een omweg: stuur een e-mailbericht naar . Wij sturen je dan een e-mail terug vanuit deze Facebookgroep. Daarin staat een link naar de uitnodiging voor de groep.

Contact

Regio Rotterdam - Rijnmond

Nieuwsbrief Rotterdam Rijnmond

Vul je emailadres in en ontvang de nieuwsbrief van regio Rotterdam Rijnmond
captcha 

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen