Regio's

De Hiv Vereniging heeft vrijwilligers door het gehele land. Zij zetten hun vrije tijd in ter ondersteuning van mensen met hiv en betrokkenen. Of het nu gaat om onderling contact en ondersteuning, voorlichtingen over leven met hiv of het geven van een interview ten behoeve van lokale media, vrijwilligers zorgen er voor dat de activiteiten in het land vorm krijgen.

Verspreid door Nederland zijn er een aantal groepen. Deze hebben een regiocoördinator en los/vaste vrijwilligers en zijn verantwoordelijk voor activiteiten in hun regio. Er worden Hivcafé's en thema-bijeenkomsten georganiseerd. Er zijn eetcafé's, videoprojecten en gespreksgroepen. Zie voor de precieze data van de activiteiten de agenda.

Ook zijn vrijwilligers van regio's vertegenwoordigd in overleggen of platforms van regionale en lokale organisaties, die werkzaam zijn op het gebied van zorgverlening voor hiv-positieven en mensen met aids, chronisch zieken en patiënten- en consumentenbelangen. Sommige afdelingen geven een afdelingsnieuwsblad uit.

Daarnaast zijn er in een aantal regio's ook getrainde peer-counselors die ingezet kunnen worden op diverse terreinen. Ze zijn vaak beschikbaar voor een gesprek met iemand die net weet hiv-positief te zijn. Ook zijn vrijwilligers in de regio te benaderen voor partners, familieleden of anderszins betrokkenen. Weer anderen geven voorlichting of begeleiden de workshopreeks Positief Leven. De regionale contactpersonen zijn bereikbaar via het Servicepunt.

Informatie per regio:

Groningen,Friesland,Drenthe
Regio Overijssel
Gelderland
Utrecht | Midden-Nederland
Amsterdam
Noord-Holland
Haaglanden, Leiden e.o.
Rotterdam - Rijnmond
Brabant
Limburg
Zeeland

België: Adressen Hivcafé's

Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

banner_160_160

 

module 03plus 160 180
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen