(Voor)aankondigingen

amstelpark 150Hetero-activiteit 25 juni 2017 - Save the date!
Een activiteit van 13.00 - 17.00 uur voor hetero mannen en vrouwen, dit keer met je partner, vriend, vriendin, broer, zus of een andere direct bij jou betrokkene. Heb je geen oppas dan mogen de kids mee. De keuze is gevallen op het mooiste park van Amsterdam, nl. het Amstelpark op 5 min. lopen van trein- en metrostation RAI. Met onder andere een putting green (golf) en een midgetgolf baan. Kosten €3 voor leden van de hiv vereniging en €7 voor niet-leden, ter plekke contant te voldoen. (Inclusief óf midgetgolf óf putten op de 18-holes putting green en rondrit per trein door het park). Het lijkt ons gezellig als iedereen zelf wat te snacken en te drinken meeneemt. Er zijn ook restaurantjes maar die keus is aan jullie en voor eigen kosten. Aanmelden, uiterlijk dinsdag 13 mei, via het Servicepunt: 020 - 689 25 77, ma, di en do van 1400 - 22.00 uur. Lees hier meer informatie of download de flyer.


flyer bbq haaglanden 2017 200Jaarlijkse Barbecue regio Haaglanden, Leiden e.o - 19 augustus 2017
Op zaterdag 19 augustus, van 16.00 uur tot 21.00 uur, organiseert de Hiv Vereniging Regio Haaglanden haar jaarlijkse BBQ in de prachtige tuin van het Stadsklooster aan het Westeinde 101, 2512 GW in Den Haag. Voor iedereen die leeft, werkt en zorgt met hiv. Ook je partner en vriend(innen) zijn van harte welkom. Ook dit jaar wordt de BBQ verzorgd door een professionele cateraar, en dat wordt dus smullen!! Om het allemaal mogelijk te maken vragen we dit jaar ook weer van elke deelnemer een kleine eigen bijdrage van € 5,00 per persoon.

Aanmelden:
Voor 1 juli 2017 kun je dit doen door een mailtje te sturen aan: . Vermeld daarbij BBQ 2017, de namen van degenen die komen en als je dieetwensen hebt, geef deze gelijk door, denk b.v. aan vegetarisch/halal e.d. Voor je opgave is het ook nodig dat je de eigen bijdrage overmaakt naar rekening: NL 81 ABNA 056.52.09.469  ten name van M. Keizer, onder vermelding van “de namen en BBQ 2017”.


Mankracht weekend Poz&Proud - 1 - 3 september 2017
Wat is Mankracht?
Mankracht is een weekend voor homomannen met hiv.
Er worden volop activiteiten georganiseerd waaraan je kunt deelnemen (denk aan: creatieve workshop, fietstocht, filmavond, massageworkshop, praatgroepen, samen koken, quizavond, sporten, yoga, etc.). Verder is er voldoende ruimte voor contact met andere deelnemers. Kortom: een leuk weekend onder gelijkgestemden, in een veilige setting, waar je helemaal jezelf kunt en mag zijn.
 
mankracht smDeelnemersbijdrage
We vragen een deelnemersbijdrage van € 139,-. Leden van de Hiv Vereniging krijgen overigens € 50,- korting en betalen slechts € 89,-. Hiervoor krijg je dan een compleet weekend inclusief 2 overnachtingen, verzorgde maaltijden, onbeperkt koffie en thee, een aantal gratis (al dan niet alcoholische) consumpties en deelname aan alle activiteiten.
 
Aanmelden
Aanmelden voor het weekend kan door een e-mail te sturen naar onder vermelding van ‘Mankracht 2017’. Meld in jee- mail: je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, of je lid bent van de Hiv Vereniging en of je al een keer eerder bent mee geweest.
Er zijn 32 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden als je mee wil.
 
In mei laten we je weten of je op de deelnemerslijst staat (nieuwkomers hebben immers voorrang). Hierna ontvang je ook meer informatie over het weekend en over de betaling. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via .


Patiënten informatie avond Maastricht UMC+ -14 september 2017
Het hiv-behandelteam van het MUMC+ nodigt je van harte uit voor de informatieavond voor mensen die leven met hiv. Van 18.30 - 21.30 uur maak je kennis met het hiv-behandelteam, krijg je informatie over de hiv-behandeling vroeger, nu en in de toekomst; tips en tricks voor therapietrouw en vertellen een stafmedewerker en getrainde vrijwilligers van de Hiv Vereniging over 'How to empower!'. Aanmelden kan via e-mailadres: . Download het programma (pdf).


Wereld Aids Dag bijeenkomst - 18 november 2017
De tiende landelijke bijeenkomst rond Wereld Aids Dag is op zaterdag 18 november 2017 van 10.30 tot 16.00 uur in Koninklijk Theater Carré. Een week eerder dan gebruikelijk in verband met de beschikbaarheid van de locatie. Zet alvast in je agenda!


Contact

Hiv Vereniging Nederland
Eerste Helmersstraat 17
1054 CX AMSTERDAM
 

>> routebeschrijving

Steun ons!

Word lid en steun de belangenbehartiging
>> lees meer informatie
ideal-logo-2Online doneren kan ook
>> Klik hier

Servicepunt

020 689 25 77

Voor vragen over leven met hiv, onderling contact en de Hiv Vereniging Nederland
Te bereiken op ma-di-do van 14.00 tot 22.00 uur
>> lees verder 

Nieuwsbrief

Vul je emailadres in en ontvang Positive News!

captcha 

banner_160_160

 

plus04 160 module
 

positief zorgt 160 banner

Sponsors website

viiv_logo.gif

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen