Stichting Namen Project Nederland beheert en exposeert de Nederlandse Quilts, gedenkdoeken ter nagedachtenis van mensen die zijn overleden.

"Tastbare stof tot nadenken" - Eén quilt zegt meer dan duizend woorden.

Daarnaast hebben zij op 30 november 2007 hun nieuwe website gelanceerd waarop herdenken centraal staat. Naast de gedenkdoeken is daar ook plaats ingeruimd voor het herdenken van dierbaren. Bezoek hun website: www.aidsmemorial.nl.

InMemoriam verhuist naar Aidsmemorial.nl
in_memoriam_screen.jpgDe Hiv Vereniging Nederland heeft tot de lancering van aidsmemorial.nl de mogelijkheid geboden om dierbare overledenen te herdenken middels een hiervoor bestemde gedeelte op de site. Op deze 'In Memoriam' stonden foto's van overledenen afgebeeld. Bij sommige foto's zijn teksten en/of gedichten van nabestaanden of de overledene zelf geplaatst.

Uit de reacties op dit onderdeel van onze site en het aantal bezoekers van deze pagina's bleek dat 'In Memoriam' gewaardeerd wordt. Het is een manier om op eigentijdse wijze te herinneren en waar de overledenen een gerespecteerde plaats hebben, naast de informatie die voor alle betrokkenen bij hiv en aids heden ten dage nog altijd van groot belang is.

Om deze manier van herdenken de plek te geven die het verdient is samenwerking aangegaan met AIDSmemorial.nl van het Namenproject. Vanaf november 2007 zijn alle portretten daar te bekijken en is er de mogelijkheid nieuwe informatie over een dierbare te plaatsen: www.aidsmemorial.nl.

Contact

Memorial
020 - 689 25 77
op ma, di, do
14.00 – 22.00 uur

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen