Poz&Proud

Poz&Proud is er voor en door homomannen met hiv. Wij organiseren regelmatig activiteiten waarin ontmoeting, gezondheid, thema's en informatievoorziening centraal staan.

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 17 september zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 3 december zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 5 november zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 3 september zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Op 15 oktober organiseert Poz&Proud samen met Long Term Survivors een Brunch. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Lees meer... >

Maak contact met je eigen lijf: sinds 5 februari september organiseert Poz&Proud bij de Hiv Vereniging in Amsterdam Positive Yoga, een reeks van tien Kundalini yogalessen.

Lees meer... >

Vanaf zaterdag barst Amsterdam Pride weer los! Het begint met de Pride Walk op zaterdag 22 juli. Sta met Poz&Proud en Long Term Survivors op voor tolerantie en respect en neem deel aan deze kleurrijke parade voor liefde en saamhorigheid.

Lees meer... >

'You are included' is het thema van Queer & Pride Amsterdam 2023, en dat geldt zeker ook voor Poz&Proud: onder de noemer 'Sexpress Yourself' varen we dit jaar weer mee met de Canal Parade, met een inclusieve, kleurrijke en sexy boot! 

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 2 juli zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 16 juli zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >

Op zondagmiddag 23 april om 14:00 organiseren we onze eerste themamiddag van het jaar, wederom in de kleine zaal van het Betty Asfalt Complex aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 in Amsterdam.

Lees meer... >

Op 21 mei organiseert Poz&Proud de Angels Brunch for poz men and friends!

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 18 juni zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 4 juni zijn we vanaf 16:00 uur bij J&D, Hof 18 in Amersfoort.

Lees meer... >

Boost je weerstand op de Chat&Drinks@4 borrel van Poz&Proud! Op 16 april zijn we vanaf 16:00 uur bij PRIK, Spuistraat 109 in Amsterdam.

Lees meer... >