Wo 31 Tilburg: Café Positief
Flyer CAFE Positief voorrzijde 100Een week later dan normaal. Regio Brabant houdt vanaf 20.00 uur Café Positief in De Harmonie, Stationsstraat 26 in Tilburg. Dichtbij het station en met parkeerplaats. Met een maandelijks café doen we samen een stap om hiv verder te normaliseren. Een prima locatie voor alle Brabanders met hiv, partners en betrokkenen om elkaar te ontmoeten. We verwelkomen oude bekenden met open armen en graag maken we kennis met mensen die nog niet eerder de stap hebben gezet. Hiv maakt geen onderscheid en wij doen dat evenmin. Kom meepraten en luisteren naar de stem van hiv-positief Brabant en ontdek wat Regio Brabant kan betekenen voor jou.
Za 17 Tilburg: Tam-Tam bijeenkomst
Bijeenkomst voor hiv-positieve mensen van niet-Nederlandse afkomst in Noord Brabant in het Fraterhuis Elim, Schiphollaan 30, Tilburg. Mensen zijn welkom van 13.30 tot 17.00 uur. Voor informatie kunt u contact opnemen met  of verder lezen bij het onderdeel migranten. 
Wo 28 Tilburg: Café Positief - barbecue!
Flyer CAFE Positief voorrzijde 100Regio Brabant houdt vanaf 20.00 uur Café Positief in De Harmonie, Stationsstraat 26 in Tilburg. Dichtbij het station en met parkeerplaats. Met een maandelijks café doen we samen een stap om hiv verder te normaliseren. Een prima locatie voor alle Brabanders met hiv, partners en betrokkenen om elkaar te ontmoeten. We verwelkomen oude bekenden met open armen en graag maken we kennis met mensen die nog niet eerder de stap hebben gezet. Hiv maakt geen onderscheid en wij doen dat evenmin. Kom meepraten en luisteren naar de stem van hiv-positief Brabant en ontdek wat Regio Brabant kan betekenen voor jou.

Contact

Regio Brabant

Servicepunt HVN
020 - 689 25 77
ma, di, do 14.00 - 22.00 uur

Nieuwsbrief Regio Brabant

Vul je emailadres in en ontvang de nieuwsbrief van regio Brabant
captcha 

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen