brabant_vlag_1Hiv Vereniging regio Brabant, goed voor onderling contact!

 

Wij willen er zijn voor alle mensen in en rond Brabant, die te maken hebben of krijgen met hiv. Dat houdt in dat naast alle hiv-positieve mannen en vrouwen, ook hun partners, familieleden, vrienden en betrokkenen uitdrukkelijk hiertoe worden gerekend. Hiv maakt geen onderscheid en wij ook niet, ongeacht sociale status, seksuele voorkeur, etniciteit of wat dan ook

Via deze website, Facebookpagina  en twitteraccount van regio Brabant kunnen belangstellenden actuele informatie vinden, zeker wanneer dat speciaal op de regio van toepassing is. Ook worden hier berichten over activiteiten geplaatst. Er is ook een besloten Faceboekgroep.

Zoek je contact met iemand uit de regio? Kom dan naar het maandelijkse Café Positief in Tilburg op de laatste woensdag van de maand. Wil je vooraf contact? Dat kan als je mailt naar: .

Ook in Tilburg is iedere derde zaterdag van de maand  een Tam-Tam bijeenkomst voor asielzoekers en statushouders: .

Mensen met hiv in de provincie Brabant die een gesprek willen met iemand die zelf leeft met hiv kunnen contact opnemen met het Servicepunt van de Hiv Vereniging, bereikbaar op ma, di, do van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77.


Contact

Regio Brabant

Servicepunt HVN
020 - 689 25 77
ma, di, do 14.00 - 22.00 uur

Nieuwsbrief Regio Brabant

Vul je emailadres in en ontvang de nieuwsbrief van regio Brabant
captcha 

[ Copyright © 2017 Hiv Vereniging Nederland. ] Disclaimer | Colofon | Privacy | Inloggen