Poz&Proud vaart mee met Canal Parade: Sexpress Yourself

Datum 05 augustus 2023

'You are included' is het thema van Queer & Pride Amsterdam 2023, en dat geldt zeker ook voor Poz&Proud: onder de noemer 'Sexpress Yourself' varen we dit jaar weer mee met de Canal Parade, met een inclusieve, kleurrijke en sexy boot! 

Op zaterdag 5 augustus vaart Poz&Proud weer mee met de jaarlijkse Canal Parade, hoogtepunt van Queer & Pride Amsterdam. Het thema 'You Are Included' grijpen we aan om een sexy boodschap uit te dragen.

Sluit mensen met hiv niet uit uit je seksleven

Voor wie het nog niet wist: het is hoogtijd om te stoppen met het uitsluiten van mensen met hiv in je seksleven, bang zijn voor mensen met hiv is niet nodig. Te meer nu PrEP steeds beter beschikbaar is en steeds meer mensen beseffen waar n=n voor staat: met een onmeetbare viral load wordt hiv niet overgedragen.

Seks zonder zorgen: dat is een feestje waard! Dus of je nu hiv-positief bent of hiv-negatief, 'vanilla' of 'kinky', we kunnen verbinding zoeken en vinden in ons seksleven: Sexpress Yourself!

Meevaren? Dat kan! Klik op deze link voor meer informatie en het aanmeldformulier.

agenda

Dit jaar wordt de Poz&Proud-boot mogelijk gemaakt door de Hiv Vereniging, met een extra bijdrage van het Zichtbaarheidsfonds van Pride Amsterdam.

Deze informatie is nuttig