Poz&Proud en LTS Pride Walk en Queer Fest

Datum 22 juli 2023

Vanaf zaterdag barst Amsterdam Pride weer los! Het begint met de Pride Walk op zaterdag 22 juli. Sta met Poz&Proud en Long Term Survivors op voor tolerantie en respect en neem deel aan deze kleurrijke parade voor liefde en saamhorigheid.

Om 12 uur verzamelen we op de Dam bij het beeld van de leeuw, we zijn makkelijk te herkennen aan onze rode vlag. Op de Dam zullen de sprekers op het (mobiele) podium de bezoekers informeren, toespreken en op hypen! Om 13:00 uur zal de organisatie de tocht inzetten en lopen we samen naar het Museumplein.

Dam

Vanaf De Dam lopen we via de Mozes en Aaronstraat – Nieuwezijds Voorburgwal – Raadhuisstraat – Rozengracht – Marnixstraat – Leidseplein – Weteringschans – Museumbrug – naar het Museumplein, waar van 14:00 tot 18:00 uur het Queer Fest plaats vindt. 

Hier kan je lekker dansen bij het Danspaleis en kun je langs 30 verschillende marktkraampjes struinen. Poz&Proud zal samen met de Long Term Survivors op de markt staan met een infokraam. Dé perfecte gelegenheid om met mensen te praten over het leven met hiv. 

 

Deze informatie is nuttig